Ceník králičího masa

Běžná cena poražených králíků.

  • Králík s hlavou 120 Kč/kg
  • Králík bez hlavy 130 Kč/kg
  • Králičí hlavy 10 Kč/ks
  • Výše uvedené ceny jsou platné pouze v místě odběru.

Vysoká kvalita masné produkce

Kvalita králičího masa

Z hlediska získání králičího masa optimální kvality je ideální domácí chov králíku s následným vyzráním a kulinářským zpracováním v čerstvém stavu. Králičí maso nemá ve svém konzumním použití žádné omezení.

Králík domácí

Králíci jsou domácím zvířetem produkujícím bílé králičí maso, které obsahuje v porovnání s ostatními domácími zvířaty nejméně cholesterolu.

Kvalita masa je zaručena:

  • humánním zacházením se zvířaty
  • plnou veterinární péčí
  • odchováním ve vysoce hygienické technologii
  • adlibitním přístupem zvířat k vodě, senu a krmným granulím
  • bezstresovým porážení jatečných kusů
  • pečlivým zacházením s finálním produktem (hygiena, chlazení a balení králičího masa)